Περιοχή μέλους Χρήστης Συνθηματικό Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ημερομηνία / Ώρα
Νέα της στιγμής :
img
ΧΡΕΩΣΕΙΣprint

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ INLAW.GR

Το INLAW αναπτύσσεται διαρκώς φροντίζοντας να καλύπτει ολοένα και περισσότερες ανάγκες του δικηγόρου, του επιχειρηματία και του λογιστή με τον πληρέστερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο.

Σε αυτή τη κατεύθυνση, από τον Απρίλιο του 2013, με την εγγραφή σου ως premium μέλος μπορείς:

Α. Να κάνεις ελεύθερη και απεριόριστη χρήση της ηλεκτρονικής βάσης τεκμηρίωσης του inlaw.gr στην οποία αναζητάς νομομολογία και αρθρογραφία στο http://www.inlaw.gr/search.aspx.

Β. Να έχεις πρόσβαση σε έξι διμηνιαία περιοδικά (Αστικού, Εμπορικού, Εργατικού Ευρωπαϊκού, Ποινικού Δικαίου και Πολιτικής Δικονομίας) με πάνω από 500 νέες αποφάσεις δικαστηρίων (Ελληνικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) στο www.inlaw.gr/latest-newsletter.aspx

Γ. Να διατυπώνεις μέχρι 5 αιτήματα ζητώντας:

- Υποδείγματα (αγωγής, αίτησης, εξωδίκου, σύμβασης κλπ.) που εμπίπτουν στους κάδους δικαίου Εμπορικό, Αστικό, Εργατικό, Ποινικό και Πολιτικής Δικονομίας) στο www.inlaw.gr/services-3.aspx

- Νομολογία και αρθρογραφία για κάποιο θέμα που σε απασχολεί στο http://www.inlaw.gr/services-2.aspx

Η ομάδα του INLAW επεξεργάζεται κάθε αίτημα ξεχωριστά και ανταποκρίνεται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).

Δ. Να αναζητάς, με αποστολή e-mail στο www.inlaw.gr/services-1.aspx, μέχρι 20 αποφάσεις που δεν είναι ήδη καταχωρημένες στην ηλεκτρονική βάση.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΗ

Το κόστος της εφάπαξ εγγραφής απλού μέλους (για τις υπηρεσίες Α + Β)είναι 100 +ΦΠΑ

Η ετήσια συνδρομή premium μέλους (για τις υπηρεσίες Α + Β + Γ +Δ), πέραν της εφάπαξ εγγραφής, μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2013 είναι:

· Για τα φυσικά πρόσωπα 300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 23%).

· Για τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, δικηγορικές εταιρίες, δικηγορικά γραφεία με περισσότερους από πέντε συνεργαζόμενους δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους, οργανισμούς 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 23%)

· Εξωτερικού: 500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 23%)

Σε περίπτωση που δεν είσαι μέλος και επιθυμείς κάποια υπηρεσία, ρώτα τους συνεργάτες του inlaw.gr για το κόστος.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

Επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο τηλέφωνο 210-33 90 555 ή στο info@inlaw.gr ή κάνε την εγγραφή σου εδώ www.inlaw.gr/register.aspx και απόκτησε και εσύ πρόσβαση στις νέες δυνατότητες που παρέχει το INLAW.GR!

Φιλικά

Η Ομάδα του INLAW.GR