Περιοχή μέλους Χρήστης Συνθηματικό Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ημερομηνία / Ώρα
Νέα της στιγμής :
img
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ – ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑprint
Πολιτική - 19/10/2017 13:36
Από σήμερα ΔΩΡΕΑΝ το Inlaw.gr σε όλους τους δικηγόρους των Αθηνών για τέσσερα (4) χρόνια
AFISA

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ – ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ INLAW.GR ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

 

Από τη μέρα που αποφάσισα να ασχοληθώ με τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ακούω πολλές φωνές που εκφράζουν την απορία: Μα γιατί τόσοι πολλοί υποψήφιοι;

Η απάντηση είναι απλή. Προφανώς όλοι θέλουν κάτι να σου πουν.

Το πρόβλημα είναι ότι στο λένε γιατί έτσι συνηθίζεται. Έτσι έμαθαν από τους προηγούμενους. Ο καθένας οφείλει να έχει ένα πρόγραμμα! Το πρόγραμμα είναι το άλλοθι της συμμετοχής στις εκλογές.

Ε, λοιπόν εμείς αποφασίσαμε να το ανατρέψουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Δεν πρόκειται να πούμε πριν τις εκλογές αυτά που θα ξεχαστούν την επομένη. Ξεκινάμε με πράξεις σε μια εποχή που οι δικηγόροι πλήττονται βάναυσα.

Στις 19.10 το βράδυ το inlaw.gr άνοιξε τις πύλες του για όλους του δικηγόρους των Αθηνών, και μπορεί ο καθένας να εγγραφεί ΔΩΡΕΑΝ (για λεπτομέρειες ΕΔΩ). Με τον τρόπο αυτό εγκαινιάσαμε μια διαδραστική προεκλογική περίοδο, αλλάζοντας όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Στις 15.11 ανακοινώσαμε ότι το δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους δικηγόρους.

Σήμερα 17.11 ανακοινώνουμε ότι το δίνουμε για τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια ΔΩΡΕΑΝ ανατρέποντας τα πάντα και δηλώνοντας δημοσίως ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε δικηγόρο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών.

Καλή συνέχεια και καλήν αντάμωση στις κάλπες, όπου θα μου δοθεί η ευκαιρία να σφίξω το χέρι της κάθε μιας και του καθενός σας.

 

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς

 

Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Θεμιστοκλής Π. Χατζηιωάννου

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ