Περιοχή μέλους Χρήστης Συνθηματικό Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ημερομηνία / Ώρα
Νέα της στιγμής :
img
Τι μου προσφέρει η αναβάθμιση της εγγραφής μου σε premium μέλος;print
Συχνές ερωτήσεις - 09/05/2013 11:23
Υπηρεσίες για τα premium μέλη

Τα Premium Μέλη του inlaw.gr, εκτός των υπηρεσιών που παρέχονται στα απλά μέλη (δηλαδή πρόσβαση στην ηλεκτρονική βάση και στα διμηνιαία Newletters), έχουν πρόσβαση και στις πιο κάτω υπηρεσίες

 

1. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση, να ζητούν κείμενα δικαστικών αποφάσεων από τους συνεργάτες του inlaw.gr αναφέροντας την ειδική παραπομπή (πχ. ΑΠ 1298/2006, ΕλΔνη 2006, σελ. 15). Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά.

Πατήστε από το μενού Υπηρεσίες >ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Συμπληρώνεται τη φόρμα και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

2. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο συνδρομητής μπορεί με τη συμπλήρωση και αποστολή μιας αίτησης να ζητά από τους συνεργάτες του inlaw.gr να αναζητήσουν νομολογία και αρθρογραφία σχετικά με το ζήτημα που τον απασχολεί. Τα αποτελέσματα της αναζητήσεως αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε ψηφιακή μορφή και οι αποφάσεις μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική βάση του inlaw.gr.

Πατήστε από το μενού Υπηρεσίες > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ

Συμπληρώνεται τη φόρμα και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

3. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

Ο συνδρομητής μπορεί να ζητήσει από τους συνεργάτες του inlaw.gr κάποιο υπόδειγμα (αγωγή, αίτηση, εξώδικο, σύμβαση κλπ.). Τα υποδείγματα δημιουργούνται από τους συνεργάτες inlaw.gr και αποστέλλονται αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε ψηφιακή μορφή.

Πατήστε από το μενού Υπηρεσίες ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Συμπληρώνεται τη φόρμα και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σημειώνεται ότι στους συνδρομητές παρέχονται μόνο υπηρεσίες ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ και όχι νομικές συμβουλές.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες του inlaw.gr στο τηλ. 210-3390555 και στο e-mail: info@inlaw.gr