Περιοχή μέλους Χρήστης Συνθηματικό Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ημερομηνία / Ώρα
Νέα της στιγμής :
img
Τι υπηρεσίες λαμβάνω όταν γίνομαι μέλος στο www.inlaw.gr;print
Συχνές ερωτήσεις - 11/05/2013 11:24
Υπηρεσίες Inlaw.gr

To www.inlaw.gr είναι ένας Δικτυακός Τόπος, στον οποίο ο χρήστης μπορεί να αναζητά νομικές πληροφορίες. Απευθύνεται στον οργανωμένο δικηγόρο, στον σύγχρονο επιχειρηματία και τον ενημερωμένο λογιστή. Ο συνδρομητής έχει πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες:

 

Α. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ

1.ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

Το inlaw.gr διαθέτει την πιο σύγχρονη και εύχρηστη βάση νομικής τεκμηρίωσης. Με απλό και συνδυαστικό τρόπο ο χρήστης της ηλεκτρονικής βάσης μπορεί να βρει σε ελάχιστο χρόνο με απόλυτη βεβαιότητα τις υπάρχουσες για το θέμα του αποφάσεις, χωρίς να σπαταλά χρόνο στην ανάγνωσή τους.

Η πρωτοποριακή αναζήτηση βασίζεται στη δυνατότητα περιορισμού των αποτελεσμάτων στην αναζήτηση με διάφορους τρόπους (λέξη, δικαστήριο, έτος, διατάξεις κλπ). Ο περιορισμός γίνεται κάθε φορά στα υπάρχοντα αποτελέσματα και όχι με την αρχική εντολή αναζήτησης.

Οι λέξεις γράφονται ολόκληρες (χωρίς το γνωστό αστεράκι στο τέλος του θέματος της λέξης) και η αναζήτηση είναι δυνατόν να γίνει με τη χρήση λεξικού, οπότε εντοπίζονται σε όλες τις κλίσεις, αριθμούς, χρόνους κλπ.

 

2. ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ (NEWSLETTER)

Ο συνδρομητής μπορεί να έχει πρόσβαση σε έξι (6) διμηνιαία νομικά περιοδικά (Αστικού Δικαίου, Εμπορικού Δικαίου, Εργατικού Δικαίου, Ευρωπαϊκού Δικαίου, Πολιτικής Δικονομίας και Ποινικού – Ποινικής Δικονομίας), στα οποία δημοσιεύονται περιλήψεις αποφάσεων.

Τα κείμενα όλων των αποφάσεων που δημοσιεύονται στα περιοδικά βρίσκονται στην ηλεκτρονική βάση του inlaw.gr

 

Β. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ PREMIUM ΜΕΛΗ

 

Τα Premium Μέλη του inlaw.gr, εκτός των υπηρεσιών που παρέχονται στα απλά μέλη έχουν πρόσβαση και στις πιο κάτω υπηρεσίες

 

1. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση, να ζητούν κείμενα δικαστικών αποφάσεων από τους συνεργάτες του inlaw.gr αναφέροντας την ειδική παραπομπή (πχ. ΑΠ 1298/2006, ΕλΔνη 2006, σελ. 15). Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά.

Πατήστε από το μενού Υπηρεσίες >ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Συμπληρώνεται τη φόρμα και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

2. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο συνδρομητής μπορεί με τη συμπλήρωση και αποστολή μιας αίτησης να ζητά από τους συνεργάτες του inlaw.gr να αναζητήσουν νομολογία και αρθρογραφία σχετικά με το ζήτημα που τον απασχολεί. Τα αποτελέσματα της αναζητήσεως αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε ψηφιακή μορφή και οι αποφάσεις μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική βάση του inlaw.gr.

Πατήστε από το μενού Υπηρεσίες > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ

Συμπληρώνεται τη φόρμα και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

3. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

Ο συνδρομητής μπορεί να ζητήσει από τους συνεργάτες του inlaw.gr κάποιο υπόδειγμα (αγωγή, αίτηση, εξώδικο, σύμβαση κλπ.). Τα υποδείγματα δημιουργούνται από τους συνεργάτες inlaw.gr και αποστέλλονται αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) σε ψηφιακή μορφή.

Πατήστε από το μενού Υπηρεσίες ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Συμπληρώνεται τη φόρμα και πατάτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σημειώνεται ότι στους συνδρομητές παρέχονται μόνο υπηρεσίες ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ και όχι νομικές συμβουλές.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες του inlaw.gr στο τηλ. 210-3390555 και στο e-mail: info@inlaw.gr